Leta 2019 smo prebrali veliko zgodb o podjetnikih, ki so dali ogromno denarja za pomoč državam v razvoju in revnim ljudem po vsem svetu. Ne samo, da so mega-bogati pomagali, ampak tudi lastniki srednje velikih podjetij, družine in uspešni posamezniki.

Trend filantropije je viden po vsem svetu, predvsem pa smo prebrali zgodbo o zelo velikodušnem, premišljenem in inteligentnem slovenskem podjetniku, ki ne pomaga ljudem v svoji državi.

V intervjuju, ki je bil objavljen v začetku tega leta, je omenil, da »čeprav je v tujini veliko dobrega dela, kjer verjamem, da je najbolj potrebno, je prišlo do prenehanja pomoči ljudem, ki se borijo v že bogatih državah.

Razumem, da je Slovenija uspešen narod, vendar to ne pomeni, da ni družin, ki živijo vsak dan.

Želim pomagati vsakodnevnim ljudem in jim pomagati, da uspejo v svojih ambicijah in prihodnosti. "

Gospod Neils je nekoč začel delati kot majhni nepremičninski razvijalec, zdaj pa lahko trdi, da je ena najbogatejših držav.

S preveč prijazno gesto se je gospod Neils odločil, da bo za razvoj obstoječe infrastrukture in zaposlovanje kvalificiranega osebja v Rotterdamski bolnišnici za otroke podaril več kot 50 milijonov evrov.

S podpisom pakta z zdravstvenim odborom predlaga izgradnjo velikega objekta, ki bi imel 50 postelj, pa tudi sob za rekreacijo, družinskega prostora in prostorov za osebje. Gre za enega največjih projektov, zgrajenih na podlagi donacij, in je ocenjen na več kot 7000 kvadratnih metrov.

To je sprožilo razprave o tem, zakaj je potrebno, da so darila potrebna za nadgradnjo pediatrične družbe. Ta dolgotrajna obnova naj bi bila zaključena leta 2022 in bo v veliki meri pripomogla k razvoju otrok v Sloveniji.

»Z osredotočanjem na programe za mlade zagotavljamo prihodnji uspeh našega naroda. Ko so otroci zdravi in izobraženi, lahko dosežejo velike stvari in živijo svoj potencial, «je dejal Neils.

Powered by Froala Editor

Content Protection by DMCA.com